085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 – 17:00

a
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 - 17:00

Mitsubishi Lease

Als ze ergens van veel markten thuis zijn, dan is het wel bij Mitsubishi. U kent ze misschien alleen van de auto’s, maar het Japanse concern heeft takken in de meest uiteenlopende branches. Dit ziet u terug in de auto’s die het op de markt brengt.

Mitsubishi lease

Kennis die wordt opgedaan in andere vakken, wordt toegepast in de productiehallen va de autofabrieken. Mitsubishi produceert ook nog eens het overgrote deel van zijn voertuigen voor markten buiten het eigen land. Dit betekent dus dat de leaseauto die u op het oog heeft ook is geproduceerd met mensen zoals u in het achterhoofd.

Europese markt
Enkele jaren geleden besloot Mitsubishi zich meer en meer op de Europese markt te gaan richten. Dit heeft zijn vruchten afgeworpen en Mitsubishi lease is een onderwerp dat in elke leaseplan ter sprake komt tegenwoordig. Het is dan ook één van de weinige merken die in de afgelopen jaren een voortdurende groei heeft doorgemaakt. Het leasen van een Mitsubishi kan dan ook vele voordelen bieden. Ook voor de lange termijn kan een Mitsubishi een goede investering zijn. Dit kunt u bijvoorbeeld doen door voor financial lease te kiezen.

Een financial lease plan
Kiezen voor financial lease betekent dat u nu een auto rijdt maar hem pas over enkele jaren hoeft af te betalen. Het komt er op neer dat de leasemaatschappij een auto voor u financiert. Hij kan dan wel op de balans van uw onderneming verschijnen, wat natuurlijk voor u aantrekkelijk kan zijn. U hoeft hem echter niet direct af te rekenen. U betaalt gedurende de looptijd een vast maandbedrag en sluit af met een slottermijn. Daarna is de Mitsubishi van u. Zo kunt u voor langere tijd uit de brand zijn waar het gaat om uw zakelijk vervoer. Het maakt dat financial lease een aantrekkelijke optie kan zijn.