085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 – 17:00

a
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 - 17:00

Cupra Lease

Bij CUPRA bewijzen we dat uniek design, elektrisch rijden en sportieve prestaties perfect samengaan. Wij zijn er voor de échte autoliefhebber. Die de energie en adrenaline wil voelen bij elke start, in iedere bocht en op het rechte stuk.

Beleef onvergetelijk rijplezier.

Citroën lease
Citroen C3 leasen

Cupra Born

Lease vanaf: € 608

Citroen C3 Aircross leasen

Cupra Leon

Lease vanaf: € 738

Citroen C5 Aircross leasen

Cupra Formentor

Lease vanaf: € 704

CUPRA

Al sinds 1996 staan de vijf letters voor het sportiefste dat SEAT te bieden heeft. Sinds 2018 was het tijd voor de volgende stap. CUPRA is volop aan het innoveren en zijn eigen identiteit aan het ontwikkelen als zelfstandig merk. Kenmerkend voor CUPRA is de combinatie van sportiviteit met verfijning, functionaliteit, comfort, technologie en betrouwbaarheid.

Maak kennis met de CUPRA modellen, concept cars en meer!

CUPRA Born

De Born is het eerste volledig elektrische model van CUPRA. Dit model is gebaseerd op het MEB-platform van de Volkswagen Group, waarop CUPRA haar eigen puurheid en sportiviteit heeft losgelaten bij het ontworpen en ontwikkelen in Barcelona. De CUPRA Born is inmiddels beschikbaar en op voorraad. Bovendien beschikt de Born over een WLTP-actieradius van maximaal 424 kilometer.

CUPRA Leon

De CUPRA Leon is leverbaar als e-HYBRID uitvoering met 245 pk (benzine- en elektromotor) of de 2.0 TSI benzinemotor met 300 pk. Verder is de CUPRA Leon zeer rijk uitgerust en met de uitgebreide online infotainment en gedurfde look is het eindeloos genieten.

CUPRA Leon Sportstourer

De ultieme gezinsauto? De Sportstourer combineert sportiviteit met veel ruimte. Met vermogens variërend van 245 pk (e-HYBRID) of 310 pk (2.0 TSI benzinemotor) is dit een stijlvolle en krachtige stationwagon. De bagageruimte telt maar liefst 1.450 liter.

CUPRA Formentor

Het eerste studiemodel van CUPRA dat volledig in eigen huis is ontwikkeld. De Formentor combineert de kracht van de nieuwste hybride-technologie met de sportiviteit die je gewend bent van CUPRA. De Formentor is gericht op performance en is de eerste stap richting de toekomst van CUPRA. Leverbaar met e-HYBRID aandrijving (245 pk) of 2.0 TSI benzinemotor (310 pk).