085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 – 17:00

a
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 - 17:00

Aiways Lease

De de 100 % elektrische Aiways U5 krijgt gezelschap van de sportieve Aiways U6 SUV-Coupé.  Met de U5 heeft Aiways al een EV met royale ruimte, een actieradius van 400 km en standaard uitgerust met alle comfort en veiligheidssystemen die je nodig hebt. Met de U6 voegt Aiways daar een sportief en dynamisch model aan toe.

Alfa Romeo lease
Alfa Romeo Giulia leasen

Aiways U5

Lease vanaf: € 579

Alfa Romeo Stelvio leasen

Aiways U6

Lease vanaf: € 690

Aiways : een vernieuwend EV-only merk

Met als missie om de uitdagingen in mobiliteit van morgen op te lossen en de overgang naar elektrisch rijden aan te jagen in de auto-industrie, is Aiways opgericht in 2017.

De ontwikkeling van de Aiways U5 startte met een wit vel papier en het idee om elektrisch rijden zo makkelijk, aangenaam en voordelig mogelijk te maken. Van het bestelproces tot en met het rijden.

Enkele jaren later omvat het wereldwijde Aiways-netwerk een zeer innovatieve, gedigitaliseerde fabriek in Shangrao met een jaarlijkse capaciteit van 300.000 voertuigen, R&D-centrum, designcentrum en batterijfabriek om onze auto’s en klantervaring nog beter te maken

Focus op innovatie

Het Aiways R&D team werkt dagelijks aan verbeteringen van de techniek. Zo is de kooicarrosserie van de Aiways U5 ’s werelds eerste carrosserieconstructie gebaseerd op een “stalen bovenzijde – aluminium onder” principe.

We ontwikkelden zelf een permanent magnetische synchrone elektromotor voor maximale efficiëntie. Ons unieke Battery Pack met gepatenteerde sandwichstructuur zorgt daarnaast voor extra veiligheid. Om effectief en efficiënt nieuwe modellen te ontwikkelen gebruiken we ons aluminium-stalen MAS-platform (More Adaptable Structure), een eigen ontwikkeling van Aiways.

Toegankelijke techniek voor optimaal comfort

De Aiways U5 combineert een hele reeks actieve en passieve veiligheidssystemen en comfortfuncties. Standaard uitgerust met 12 ultrasone radars, 5 HD-camera’s, 3 millimetergolfradars en 2 binnencamera’s, waardoor rondom digitaal zicht mogelijk is.

De verschillende sensoren en camera’s detecteren wegen, voertuigen, voetgangers en obstakels – en helpen botsingen te voorkomen. Bovendien helpen 6 airbags en meerdere geavanceerde veiligheidssystemen je te beschermen. Het passagierscompartiment voldoet aan de 5-sterrenvereisten van de Euro NCAP, met andere veiligheidsvoorzieningen die diefstal voorkomen en hulp bieden in geval van nood. Ook is de U5 klaar voor autonoom rijden (L2 +).

De zekerheid van Aiways

Aiways focust op innovatie voor veiligheid en zekerheid. Daarom heeft de U5 pas na 100.000 kilometer een grote onderhoudsbeurt nodig. We bieden een unieke garantie op de batterijcapaciteit van 75% na 8 jaar.  Met de stalen constructie van de carrosserie en sandwich structuur batterij bieden we meer veiligheid dan andere auto-accusets. De unieke meerlaagse structuur voegt een isolatieschild toe tussen de batterijmodule en de koelplaat.

Mocht er toch een keer snel onderhoud nodig zijn aan uw Aiways, dan is er altijd een service-partner in de buurt door ons partnership met Profile. En natuurlijk het Europese Aiways centrum met meer dan 600 reserveonderdelen op voorraad

Een duurzaam productieproces

Ons gehele productieproces wordt constant doorontwikkeld in samenwerking met het Duitse ABB, een toongevende partner in productieprocessen. Dit leidt onder meer tot een reductie van bijna nul van verspilde materialen in de productie.

We voorkomen verspilling van kostbare materialen door een constante monitoring van ons gedigitaliseerde productieproces. We werken samen met externe partners om compleet vervangen accupakketten weer te refurbishen/optimaliseren en voor verschillende doeleinden weer in te zetten voor een (groene) cyclus. In de fabriekslocaties recyclen we gebruikt water en zetten dit opnieuw in bij de productie.