085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 – 17:00

a

Zakelijk leasen kan voor jouw portemonnee een voordeel zijn. Als je minder dan vijfhonderd kilometer per jaar reist voor je onderneming, dan kan het leasen je veel kosten besparen. Ook spelen jouw persoonlijke wensen een rol in het kiezen voor het leasen van een auto. Door vooraf te bekijken wat mogelijk is voor jou in het reizen naar verschillende plekken, weet je beter of leasen bij je past. Zo kan het in jouw situatie zeker financieel gunstiger zijn wanneer je kiest voor het leasen van een auto voor je onderneming, maar dat hangt van je werksituatie af. Daarom is het nodig van tevoren alle opties goed doornemen. Het aantal kilometers dat je rijdt verschilt bij iedereen, net als de omstandigheden. Je krijgt een beter inzicht in en een beeld van de kosten wanneer je alles op papier zet en zo kan je een goede keuze maken.

Operational lease kan dé ideale oplossing zijn
Bij het leasen via internet is de auto van de leasemaatschappij, waarbij je geen zorg hoeft te dragen voor reparaties en het onderhoud aan de auto. Ook hoef je niet apart te betalen voor zaken zoals de wegenbelasting. Bij het leasen zijn er wel een aantal regels die betrekking hebben op werknemers die een auto leasen via de werkgever. Er komen in dit geval wel kosten bij bovenop het salaris. Er moet namelijk jaarlijks 25 procent van de cataloguswaarde van de leaseauto worden opgeteld bovenop het salaris. Zo houden werknemers netto minder salaris over. Door dit vooraf te weten, kan je een betere inschatting maken of leasen voor jou de beste optie is.

Zakelijk leasen kan uitermate handig zijn
In veel gevallen kan leasen erg handig zijn. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over onnodige kosten voor reparaties en onderhoud. Ook bespaar je met online leasen op overheadkosten die behoorlijk hoog zijn bij de dealer. 

Waarom een auto leasen bij Operational Lease Auto Zakelijk?

Scherp geprijsd
Servicegericht
Transparant
Alle merken & modellen
Maatwerk
Volledig onafhankelijk

Laat ons je terug bellen

Vul het formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.