085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 – 17:00

a
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 - 17:00

Polestar lease

Lease nu bij Auto Lease Centrale de Polestar! Polestar is een elektrisch automerk wat alle oude auto-industrie conventies breekt. Ze staan ook wel bekend om hun positie, ze zijn namelijk de directe concurrent van Tesla. Polestar is innoverend en wilt bijdragen aan een duurzame toekomst. Daarnaast staan hun auto’s bekend om hun progressieve design en krachtige performance. Ze werken samen met de Volvo Car Group, maar volgens Polestar blijven ze trouw aan hunzelf. Polestar in eigen woorden: Goodbye Normal.

Polestar lease
Polestar 1 leasen

Polestar 1

Lease vanaf: € 2037

Polestar 2 leasen

Polestar 2

Lease vanaf: € 770

Polestar 1

In de Polestar 1 komen eersteklas techniek en superieure componenten samen met compromisloos design. De prachtige lijnen van de opvallende en fraai gevormde vlakken van het exterieur gaan onderhuids samen met de allernieuwste technieken. Over alle onderdelen en alle details is zorgvuldig nagedacht. Ze zijn niet zomaar een directe concurrent van de Tesla Model S. Het is een minimalistische elektrische performance hybride waarop elke lijn, elke hoek en elk detail bijdraagt aan de prestaties.

Verder is het handig om te weten wat het hybride vermogen van een Polestar is: met 609 pk en 1000 Nm koppel het summum van hybride vermogen. Ook heeft de Polestar 1 de langste actieradius van een hybride. 124 km met één keer laden! Simpelweg geweldig!

Twee elektromotoren drijven de achterwielen van de Polestar 1 aan. Elke motor is goed voor een maximumvermogen van 85 kW (116 pk). De Polestar 1 is bovendien uitgerust met een geïntegreerde startmotor-/dynamocombinatie (ISG) voor nog eens 52 kW (68 pk).

Polestar 2

De Polestar 2 is een directe concurrent van de Tesla Model Y. Waarom dat zo is? De Polestar 2 is ontworpen tot het kleinste detail en staat bekend om het progressieve design.
Het minimalistische lijnenspel geeft de Polestar 2 een unieke look. Van achterlichten over de gehele breedte van de auto, tot het kleinste detail in het interieur. Maak kennis met de nieuwe designtaal bij Polestar. De auto herkent je aan jouw telefoon en past zich aan door jouw eigen stoelpositie aan te nemen en zelf gekozen home screen apps te tonen. De Polestar 2 past zich aan naar jou. Niet andersom. De Polestar 2 is niet voor niets een herdefinitie van elektrische prestaties.

De actieradius Actieradius is tot 470 km na volledig opladen. Hoe zit het met laadtijd? Voor de meeste mensen is thuis opladen het meest voordelig: een volledig opgeladen batterij kost gemiddeld 12 euro. Als u daarmee 470 km rijdt, komt dat neer op ongeveer 2,4 cent per kilometer. Erg voordelig dus. De kosten die u buiten maakt zijn erg afhankelijk aan de locatie. Maar het netwerk van oplaadpunten blijft groeien en op veel praktische locaties, zoals de parkeerterreinen van winkelcentra, zijn tegenwoordig gratis laadpalen beschikbaar. Elektrisch rijden is voordelig voor u en het milieu. Ook heeft de Polestar standaard een vegan interieur. En kan die optrekken naar 100 kilometer per uur in minder dan 5 seconden! Dat is een hele prestatie. Interesse? Twijfel dan niet langer en neem direct contact op. Wij helpen u graag. Bel of vul de persoonlijke offerte in!