085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 – 17:00

a

Zoek je een nieuw vervoermiddel voor je bedrijf, dan is een Mercedes Vito leasen altijd een goed idee. Want wat ziet de klant als eerste wanneer je aan komt rijden? Het voertuig waarmee je je verplaatst. Het is belangrijk dat deze er professioneel, verzorgd en representatief uitziet en de Mercedes Vito kan hieraan voldoen. Daarnaast is dit natuurlijk een middenklasse bestelbus van uitmuntende kwaliteit, zoals we van alle voertuigen van Mercedes gewend zijn. Ga je een Mercedes Vito leasen, dan zal je hier geen spijt van krijgen.

Een Mercedes Vito leasen hoeft niet veel te kosten

Als jij ook graag een Mercedes Vito wilt gaan leasen voor je bedrijf, dan hoeft je dit geen fortuin te kosten. Kies je voor een wat ouder model, dan kun je dit al doen voor €150 per maand. Leasen heeft daarbij natuurlijk als voordeel dat onderhoud, reparaties en het vervangen van de banden al bij de prijs is inbegrepen en dat je er dan zelf nog weinig omkijken naar hebt. Voor deze bedragen kun je een veilige en betrouwbare bestelbus rijden waarin je gezien mag worden.

Drie verschillende modellen

Je hebt de keuze uit drie verschillende modellen Mercedes Vito, namelijk de Taxi, de gesloten cabine en de dubbele cabine. De naam zegt het al, het Taxi-model is bedoeld voor personenvervoer en je kunt er dan ook 8 mensen in kwijt. Deze breng je in stijl en in comfort van A naar B. Wil je een laadruimte, maar toch plaats voor meerdere personen, dan is de Vito met de dubbele cabine een goede optie. Deze is geschikt voor het vervoer van goederen en tegelijkertijd kunnen er 4 extra personen worden meegenomen. Heb je je bestelbus enkel en alleen nodig voor goederen vervoer, dan kun je in de langste versie van de Mercedes Vito met gesloten cabine wel 3 europallets kwijt. Voor iedereen is er een geschikte Mercedes Vito te vinden.

Waarom een auto leasen bij Operational Lease Auto Zakelijk?

Scherp geprijsd
Servicegericht
Transparant
Alle merken & modellen
Maatwerk
Volledig onafhankelijk

Laat ons je terug bellen

Vul het formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.