De nieuwe Toyota PROACE CITY

01 oktober 2019 om 10:13

Wat kost de eerste compacte bedrijfswagen van Toyota?

Nou eindelijk hebben we een prijsje gekregen van de Japanse autobouwer voor de PROACE CITY. Deze kleine vlotte frisse bedrijfswagen is 4,4 meter lang en moet de competitie worden van auto’s zoals de Peugeot Partner, Volkswagen Caddy en de kleine bedrijfswagen van bijvoorbeeld Ford. Deze Toyota PROACE komt in twee lengtematen. De reguliere maat heeft een laatruimte van 3,3 m3 (dit zijn twee Europallet) en een laadvermogen van 650 kilo. De Toyota PROACE CITY Long heeft een laadruimte van 3,9 m3 en een laadvermogen van 1.000 kilo. We kunnen deze Toyota PROACE vanaf morgen, 1 oktober 2019 gaan bestellen!  De prijzen beginnen bij €13.995,-. Dat is de prijs zonder BTW of BPM. Verder zal deze variant ook geïntroduceerd worden met een First Edition Pack. Met dit pakket komt de PROACE met onder andere betimmering van de laadruimte, lichtmetalen velgen en een verlengde fabrieksgarantie van 5 jaar of 200.000 kilometer.  Zowel de PROACE CITY en de PROACE CITY Long zijn beide verkrijgbaar in vier verschillende varianten, de Comfort, Cool Comfort, Professional en de Innovator. Ook zullen later in 2020 nog versies op de markt komen met een benzinemotor, vierwielaandrijving en VERSO- en Shuttle-uitvoeringen. In 2021 zal de elektrische Toyota PROACE CITY EV op de markt komen!

Ook komt deze Toyota PROACE standaard met centrale deurvergrendeling, audio bediening vanaf het stuurwiel, lichtsensoren, bluetooth en elektrische ramen!

Motorisch zullen ze geleverd worden van 75 pk tot 130 pk met 1.5 D-4D dieselmotoren.Verkrijgbaar in zowel automaat als handgeschakeld!

Wacht niet langer en vraag een offerte aan voor deze nieuwe Toyota PROACE CITY

Terug naar overzicht

Meer informatie over

 • Operational Lease

  Deze leasevorm is de meest gekozen leasevorm in Nederland. Bij operational lease wordt de lease auto gefinancierd door de leasemaatschappij waardoor het risico voor rekening is van de leasemaatschappi...

  Lees meer over Operational Lease >
 • Financial Lease

  Een efficiënte manier van leasen voor de calculerende ondernemer. Financial lease is uitermate geschikt voor de startende en/of ervaren ondernemers die maximaal willen profiteren van de vele fiscale v...

  Lees meer over Financial Lease >

Nieuws

Waarom Auto leasen bij Operationalleaseautozakelijk?
 • Scherp geprijsd
 • Servicegericht
 • Transparant
 • Alle merken & modellen
 • Maatwerk
 • Volledig onafhankelijk